Αναρρίχηση

 

 Αναρρίχηση στον Καταρράκτη Κρεμαστό.Συναρπαστικό σπορ που χαρίζει έντονες συγκινήσεις, καθώς φέρνει αυτόν που το εξασκεί σε επαφή με τη φύση, γυμνάζοντας και δυναμώνοντας το κορμί και το μυαλό του.

Ποδήλατο βουνού

Απολαύστε την ποδηλασία στη φύση σε πανέμορφα μονοπάτια, δασικούς δρόμους και ανεξερεύνητες καταπράσινες περιοχές  των Πιερίων, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και ποικιλία βαθμού δυσκολίας για περιπέτεια, δράση και απεριόριστες δραστηριότητες κοντά στη γαλήνη και την ομορφιά της Πιερικής φύσης

Ιππασία

Εξορμήσεις - περίπατοι με άλογα, ατομικές ή ομαδικές, για εκπαίδευση, άθληση και περιπέτεια στα Πιέρια και σε τοποθεσίες ιδιαίτερης ομορφιάς μέσα στα δάση, προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες μέσα στο κόσμο του αλόγου και της Πιερικής φύσης.Αυτές τις εμπειρίες μπορείτε να τις ζήσετε στους ιππικούς ομίλους και σε ορισμένα οργανωμένα αγροκτήματα του Νομού.

Ορειβασία - πεζοπορία στα Πιέρια

 

Ολόκληρος ο ορεινός όγκος των Πιερίων χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Δεν είναι τυχαίο που αυτόν το χώρο διάλεξαν οι πρόγονοί μας για κατοικία των Πιερίδων Μουσών, που ήταν προστάτιδες των τεχνών και των επιστημών.Υπάρχουν διαδρομές με εξαιρετική φυσική ομορφιά και οικολογικό ενδιαφέρον που προσφέρονται για ήρεμους περιπάτους στη φύση, αλλά και διαδρομές για κάθε επισκέπτη που αναζητά την περιπέτεια και τη δράση στο βουνό.

Βόλτα με μηχανές Γουρούνες

 

Μια βόλτα με μηχανές γουρούνες στους δασικούς δρόμους του Ελατοχωρίου προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία και κάνει την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο καθώς πλεον οι σύγχρονες γουρούνες μπορούν να σε ταξιδέψουν παντού. Ακόμα και στα πιο δύσβατα μέρη γεμάτα με νερό και λάσπη!

Διαδρομές 4χ4

Διαδρομές 4x4 στα Πιέρια.Περιπέτεια και ψυχαγωγία με ένταση για οδήγηση στους δασικούς δρόμους και εξερεύνηση προσφέρονται ιδανικά στα Πιέρια, στα δάση και στην περιοχή του Ελατοχωρίου
Συνδυάζονται ταυτόχρονα με τη γνωριμία και την επαφή με τη μαγευτική φύση, χάρη στις εξορμήσεις με οχήματα παντός εδάφους (Jeep Safari). Μεγάλη ποικιλία διαδρομών για ανεπανάληπτες εμπειρίες θα βρείτε στον Όλυμπο και στα Πιέρια Όρη.